Barça - Anadolu Efes: Duel de titans al Palau

Barça - Anadolu Efes: Duel de titans al Palau

Els de Saras reben un Efes que ha millorat les seves prestacions (dijous, 21h)

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, l’Anadolu Efes en la que serà la 24a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que han guanyat els últims sis partits de forma consecutiva, s’enfronten a un rival que actualment ocupa la 9a posició, però que ha millorat prestacions en les últimes setmanes i que compta amb una gran plantilla.

El rival

I és que l’Anadolu Efes que entrena Ergin Ataman compta amb Shane Larkin (14,5 punts i 4,4 assistències) i Vasilije Micic (15 punts i 5 assistències), una de les millors parelles exteriors de l’Eurolliga. A banda dels dos exteriors, la plantilla de l’Efes està plena de bons jugadors com Simon (11.5 punts), Beaubois (8,8), Dunston (10 punts i 4,4 rebots), Sanli o els exblaugranes Singleton i Moerman, entre d’altres. 

El Barça

Sarunas Jasikevicius seguirà sense poder comptar amb Alex Abrines, que segueix recuperant-se de les molèsties musculars en els isquiotibials, i tampoc amb Victor Claver. El Barça, que ocupa el lideratge de la competició amb un balanç de 17-6, és conscient que, per seguir sumant, haurà de fer un gran partit i estar concentrat els 40 minuts contra un equip amb molts punts a les mans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut