L'Olympiacos, el pròxim repte del Barça

L'Olympiacos, el pròxim repte del Barça

Els de Saras visiten el Pireu en una nova jornada doble d’Eurolliga (20h, DAZN i Movistar)

El Barça visita aquest dijous, a les 20h i en directe per DAZN i Movistar+, l’Olympiacos grec en la que serà la 23a jornada de l’Eurolliga. Els de Saras, que són líders de la competició amb un balanç de 16-6, visiten un conjunt del Pireu molt perillós i que ja va vèncer al Palau el passat mes de desembre.

El rival

Té en Kostas Sloukas, que anota 12,4 punts i reparteix 6,2 assistències, el seu jugador més incisiu. El conjunt que entrena l’exblaugrana Bartzokas també compta amb homes de gran perill com McKissic (10,1 punts), Aaron Harrison (8,6 punts), Hassan Martin (9,3 i 5 rebots), el també exblaugrana Vezenkov (9,1 punts, 42% en triples) i el físic de Jenkins, Ellis i Jean-Charles. Menció especial per a Spanoulis i Printezis, dues llegendes del conjunt grec que aporten minuts de gran qualitat.

El Barça

Afronta una nova jornada d’Eurolliga a domicili, aquest cop visitant el pavelló de la Pau i l’Amistat del Pireu. Els de Saras, que ocupen el primer lloc de la taula, no es poden relaxar contra un rival que en la primera volta va vèncer a Barcelona. Per tant, caldrà estar concentrat els 40 minuts per poder sumar un nou triomf a l’Eurolliga. 

Abrines, amb molèsties musculars en els isquiotibials de la cama esquerra, és baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut