Barça - Zenit: El líder continua en ratxa (85-81)

Els culers aconsegueixen un triomf molt treballat al Palau davant el tercer classificat per seguir liderant l'Eurolliga

Victòria molt treballada del Barça al Palau Blaugrana. Els culers han superat al Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual (85-81), tercer a la classificació, i es mantenen com a líders de l'Eurolliga una jornada més. Els culers han realitzat un gran segon i tercer quart, i tot l'intent de remuntada dels russos al darrer període, la victòria s'ha quedat a Barcelona.

Domini blaugrana

El duel ha iniciat amb dos bons triples d'Abrines i Mirotic, en un primer quart marcat per la gran igualtat sobre la pista i la bona defensa de tots dos conjunts (16-14). Al segon quart, però, el Barça ha posat la directa i ha dominat clarament el període, millorant el dinamisme en atac i amb Higgins i Kuric (13 punts a la primera meitat) molt endollats, per marxar al descans amb un clar 44-33.

Ja al tercer quart, el Barça ha seguit creixent i l'escletxa al marcador ha seguit augmentant, tot i que els visitants han intentat retallar distàncies des de la línia de tres. Tot i així, la gran defensa barcelonista no ha permès la reacció dels russos i ha arribat al darrer quart amb un contundent +19 (69-50).

Reacció visitant insuficient

L'últim quart, el Zenit no ha tirat la tovallola i un bon parcial inicial de 0-7 ha donat ales als visitants. A més, els de Xavi Pascual han aconseguit situar-se a només sis punts (74-68) a falta de poc més de dos minuts per al final. Tot i així, el Barça no s'ha deixat sorprendre i, amb un gran Davies, ha tornat a fer-se amb el control del matx als darrers compassos per situar el +13 (81-68) El duel semblava decidit, però dos triples seguits de Zubkov han tornat a donar vida al Zenit, que tot i així, no ha pogut arrabassar els triomf als culers. Finalment, victòria ajustada (85-81) per seguir la ratxa.