Acunsa GBC-Barça: Victòria de rècord (68-110)

Els blaugranes s’imposen de forma clara en un partit molt seriós de tot l’equip i sumen el setzè triomf a la competició domèstica

Triomf coral i amb un gran encert des del triple. El Barça s’ha imposat de forma clara a l’Acunsa GBC (68-110) en un partit en què ben aviat els de Jasikevicius s’han posat per davant amb un alt percentatge d’encert des del triple. Un partit en el qual ha anotat tot l’equip, s’ha assolit el rècord d’anotació d’aquest curs i el blaugrana més destacat ha estat Davies (18 punts).

Gran encert des del triple

Bon inici del Barça en el partit, que s’ha avançat 0-6 en el marcador, però que ha vist com el conjunt local acabaria neutralitzant amb un triple de Tomàs (6-6). Els bons minuts blaugranes s’han mantingut i han pogut obtenir una diferència a favor superior als 10 punts (12-23, min 8). Una diferència que s’ha reduït fins als set punts al final del primer període (21-28) enmig d’un intercanvi de triples entre els dos conjunts. Els blaugranes han completat un bon 7/9 en triples en aquests primers 10 minuts i amb Kuric com a home més destacat.

En el segon període el Barça ha trencat el matx. I és que els de Jasikevicius han mantingut l’encert des de la línia de triple (12/14), una dada realment espectacular. Amb aquests registres des del triple els culers han marxat al descans amb un avantatge de 26 punts (36-62).

Certifiquen un triomf ampli i coral

A la represa, el Barça ha pogut ampliar la diferència en el marcador si bé el joc no s’ha concentrat tant des de l’exterior. A més, tots els jugadors havien anotat al final del tercer quart, fallant 5 tirs en 30 minuts. Dels més de 40 punts d’avantatge al final del tercer període (52-94), els blaugranes han tancat la victòria amb el definitiu 68-110 i un 15/23 en triples. Uns registres que donen la setzena victòria en 19 partits del Barça a la Lliga.