Barça B – Mi Arquitecto CB Benicarló (67-57): Treballat triomf

Els joves blaugranes mantenen el liderat, gràcies a un joc ofensiu intel·ligent

Els blaugranes, líders del seu grup de LEB Plata, rebien a casa un dels equips que lluita per entrar a la fase d’ascens a LEB Oro com és el CB Benicarló. Els de Mateo Rubio van anar dominant el marcador durant els primers vint minuts de joc i a la segona part han jugat de manera intel·ligent per tornar a emportar-se el triomf.

Treball intens

El Barça B va iniciar el partit afrontant l’encert en atac dels de Benicarló però va assolir igualar el partit a 7, en el minut 6 de joc. Els blaugranes es van assentar a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i un 2+1 de Saintel, els donava la primera avantatge en el marcador (12-10) en el minut 9 de partit.

El segon quart s’iniciava amb un 15 a 10 en el marcador. Rubio rotava la banqueta durant tots els minuts del partit amb la incorporació al joc dels júniors Nnaji, Caicedo i Bonilla. Els blaugranes mantenien una bona intensitat defensiva però els hi costava marxar en el marcador (19-16) en el minut 15. La dinàmica d’igualtat es mantenia al llarg del quart i al descans un 31 a 26, fruit de l’encert local a les dues darreres accions ofensives, donava fe del que s’havia vist a la pista blaugrana.

Paciència ofensiva

El Barça B sortia a la pista seguint amb bona intensitat defensiva i no possibilitava als del Baix Maestrat de remuntar les diferències. Tot i això els quatre punts de diferència (37-33) mantenien el partit totalment obert, en el minut 26. Les defenses d’ambdós equips dificultaven la fluïdesa dels atacs rivals però tot i això els Barça B finalitzava el 3r quart amb més distància (51-41).

Els visitants es mantenien en defensa zonal i la paciència de l’atac blaugrana els mantenia per davant (58-48) en el minut 34. A partir d’aquí, els de Benicarló, van tornar a la defensa individual per canviar la dinàmica però els de Mateo Rubio dominaven per 64 a 52 a 3 minuts per a la fi del partit.

En els darrers tres minuts, els joves blaugranes van mantenir el cap fred, van jugar de manera intel·ligent i es van endur el tretzè triomf de la lliga, que els manté en el primer lloc de la classificació.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Mi Arquitecto CB Benicarló (67-57)