Visita al Pionir de Belgrad

Visita al Pionir de Belgrad

El Barça s'enfronta a l'Estrella Roja en un partit en què Mirotic i Davies poden tornar a les pistes

El Barça visita aquest divendres, a les 19h i en directe per DAZN i per Movistar+, l’Estrella Roja de Belgrad en la que serà la 21a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, segons, volen seguir sumant a Europa per mantenir-se en les posicions de privilegi.

El rival

Arriba de vèncer a la pista del Reial Madrid i té un balanç de 7 triomfs i 13 derrotes. Compta amb un dels jugadors més incisius de la competició, Jordan Loyd, que anota 18,7 punts per partit. A més de Loyd, l’equip serbi compta amb grans jugadors com O’Bryant (12,4), Walden (11,1) o el nouvingut Quino Colom (9.4 punts). Tampoc cal oblidar homes com Radanov, Davidovac, Hall, Dobric, Jagodic-Kuridza, Kuzmic, Lazic o Reath, entre d’altres. 

El Barça

Sarunas Jasikevicius recupera Brandon Davies i Nikola Mirotic per aquest partit a Belgrad. Tots dos jugadors, el primer per lesió i el segon per motius personals, no han pogut estar amb l’equip en les últimes setmanes i tornaran a les pistes en un lloc especial, el Pionir. A Belgrad hi ha 13 jugadors i el tècnic lituà haurà de donar descans a un d’ells en un desplaçament en què el Barça anirà directament a San Sebastià, on diumenge té partit de Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut