CSKA de Moscou – Barça: Victòria de prestigi a la pista del líder (75-88)
Ofert per

Els de Jasikevicius s’imposen en un gran partit de tot el conjunt i sumen un important triomf

Victòria de pes del Barça a la pista del CSKA de Moscou, actual líder de l’Eurolliga (75-88). Els de Jasikevicius s’han imposat en un partit molt bo de tot l’equip i en el qual els blaugranes han sabut superar el primer quart d’avantatges locals per imposar-se amb una victòria important. Cory Higgins ha estat el blaugrana més destacat amb 25 punts.

Inici local

El CSKA de Moscou ha començat el matx imposant-se a l’encert ofensiu d’Abrines i Higgins amb el domini del rebot i imposant-se físicament. Un fet que ha situat al conjunt amb vuit punts d’avantatge poc abans del final del primer període (25-20).

L’avantatge a favor del conjunt rus ha arribat a ser de 12 punts a l’inici del segon període (38-26) després d’un triple de Mike James. L’encert des del triple d’Abrines, amb quatre triples consecutius sense error, i un encertat Higgins i Smits que, sumat a la sòlida defensa blaugrana, el Barça ha anat igualant el matx. Fins a l’empat (40-40, min 19) i l’avantatge del Barça al descans (41-42).

Domini blaugrana

A la represa el Barça ha seguit amb la seva millora i ha dominat el marcador (44-50), amb unes diferències que s’ampliarien fins els 11 punts (51-62) en uns minuts pletòrics per als culers.

En el darrer període s’han mantingut les diferències propers als 10 punts. El CSKA de Moscou ha reaccionat (62-69, min 34). Però novament els de Jasikevicius han demostrat la seva solidesa no deixant escapar un valuós triomf a la pista del líder (75-88).