Khimki - Barça: S'adhereixen al triomf (75-87)
Ofert per

Els barcelonistes, en terres russes, s'apoderen de la quarta victòria consecutiva en l'arrencada d'aquest 2021

Continuen enfilats en la dinàmica de la victòria. El Barça, a la pista del Khimki rus, s'ha endut el quart triomf, el primer en Eurolliga d'aquest 2021. En el 75-87 final Kuric, Higgins i Calathes han tingut un paper destacat. Els barcelonistes segueixen en la segona posició de la competició europea amb un balanç de 13 victòries i sis derrotes.

El triple marca els primers compassos de duel

Si el Khimki ha obert el partit amb tres triples consecutius sense error (9-2), Kuric ha firmat dos llançaments de tres seguits per inaugurar el segon quart (28-32). Aquest recital des dels 6,75 metres no ha estat casualitat. Perquè el duel ha estat submergit en una alta anotació. En aquest intercanvi de cistelles sostingut al llarg de la primera meitat, el canell de l'escorta nord-americà ha sobresortit; 16 punts s'ha apuntat en els primers 20 minuts.

Tot i la figura del 24 barcelonista, el Barça no ha pogut desempallegar-se de l'elenc rus. Sempre seguint el rastre dels barcelonistes. Ara bé, el signe del matx ha virat quan s'ha imposat el joc coral dels de Saras. Amb un Nick Calathes portant la batuta de l'atac barcelonista, ha protagonitzat 10 assistències en el primer període, i cinc més en el segon, els culers s'han apoderat de l'electrònic. Un 48-54, construït també amb l'aportació de Smits, a la finalització de la primera part.

Amarren la victòria

Amb una defensa culer de més a menys, la distància barcelonista també s'ha augmentat. Higgins i Kuric han estat els principals artífexs del màxim avantatge barcelonista; 1 + 14 momentani, perquè s'ha engrandit fins al +15 en el quart quart. El rebot també ha estat un dels altres arguments dels de Jasikevicius per encarar el decisiu període amb una diferència factible (60-73) per no deixar escapar la victòria.

I, efectivament, res ha fet perillar el triomf barcelonista a Rússia: 75-87. Ara, el pròxim repte és el CSKA. El líder de la competició espera la vista del Barça aquest divendres 15 de gener a les 18 hores.