Un inici de 2021 amb moltes baixes i victòries

Un inici de 2021 amb moltes baixes i victòries

Els de Saras, amb l’aparició dels joves, demostren un gran nivell tot i comptar amb grans absències

El Barça ha començat el 2021 amb tres triomfs molt contundents, tot i no poder comptar amb jugadors com Mirotic, Davies i Claver en cap dels tres partits disputats. Kyle Kuric, per haver estat en contacte estret amb un positiu per Covid-19, i Rolands Smits, que ha estrenat paternitat, també han causat baixa en un partit.

Aquestes baixes han estat substituïdes pel pas endavant d’altres jugadors de la plantilla, així com de la bona feina i de la confiança de Sarunas Jasikevicius en els jugadors més joves: Bolmaro, Martínez, Badji, Brancou i Caicedo.

A Fuenlabrada, en quadre

I és que en el primer partit de l’any a Fuenlabrada, guanyat per un clar 67-83, Jasikevicius només va poder comptar amb 8 jugadors del primer equip –amb les baixes de Mirotic, Davies, Claver i Kuric- i tres amb fitxa del filial. 

Quatre dies més tard, contra el València Basket i en partit d’Eurolliga, el resultat va ser de +17: 89-72. El Barça va sumar dos jugadors més a la causa: Kuric, que podia tornar a les pistes després després d’haver estat aïllat, i Westermann, nou reforç de l’equip blaugrana. 

El tercer partit en set dies va portar el Barça a Manresa en un partit en què els de Saras, amb les baixes de Mirotic, Davies, Claver i Smits, que va ser pare, van vèncer per 76-99. El pas endavant d’homes com Pustovyi o els bons minuts de Bolmaro i Martínez, van complementar un gran partit de Kuric, Calathes, Higgins o Abrines.

El paper dels joves

Les baixes sempre són oportunitats per als jugadors més joves i aquests les estan aprofitant. El que compta amb més minuts –a banda de Bolmaro, que ja té fitxa del primer equip- és Sergi Martínez, que ja ha disputat 30 partits entre Lliga i Eurolliga.

Però d’altres comencen a treure el cap com Ibou Badji, Brancou Badio i Michael Caicedo, que participen en els entrenaments i que han debutat a la Lliga Endesa i l’Eurolliga de la mà de Sarunas Jasikevicius.

En el cas de Caicedo, el més jove amb només 17 anys, es tracta del 6è jugador més jove en fer el seu debut a la Lliga Endesa amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut