Manresa – Barça: Victòria contundent al Nou Congost (76-99)
Ofert per

El tercer quart, amb un Kuric brillant, resulta determinant

El Barça suma una nova victòria a l’ACB. Aquest cop a la pista del Manresa, en el derbi català de la jornada, en un partit que s’ha decidit després del descans. L’encert de Kuric (25 punts) ha estat determinant, però també els 15 punts de Higgins o els 14 de Pustovyi. Victòria que permet al Barça tancar la primera volta amb èxit i sumar el 15è triomf a la Lliga en els 18 partits disputats, el dia que Westermann ja ha tingut els primers minuts des de la seva arribada.

Inici blaugrana que s’equilibra

El Barça ha començat el duel amb molta facilitat per anotar. Dues cistelles de Calathes i Higgins han posat el primer avantatge (2-8, min 2), davant d’un Manresa que ha tingut problemes per frenar el joc ofensiu dels de Jasikevicius (9-22, min 9). Però a poc a poc els locals, especialment de la mà de Sajus, han pogut refer-se i han aprofitat les errades blaugrana per acostar-se en l’electrònic. Un triple de Janning, de fet, ha posat el 21-22 (min 12), després d’un parcial de 12-0, per tornar a igualar-ho tot.

Kuric apareix

Però, tot i que l’intercanvi de cistelles ha entrat en escena, els darrers minuts abans del pas pels vestidors s’han tenyit de blaugrana, amb 9 punts seguits de Kuric que han posat el 38-49 (min 20).

Un Kuric que, amb 13 punts més en el tercer quart, ha estat determinant, malgrat el domini del rebot del Manresa. I és que el Barça ha posat terra pel mig, amb un parcial de 19-24 i el +16 abans de l’inici del darrer període (57-73, min 30).

Cap a la victòria

Diferència que ja ha estat suficient, perquè el Manresa no ha estat capaç de capgirar la dinàmica de l’enfrontament. El Barça ha continuat a to i, fins i tot, ha ampliat distàncies (63-87, min 36). També ha estat el torn de fer rotar l’equip i fer debutar el juvenil Michael Caicedo, a banda de donar més minuts a Badji.

Finalment, 76-99 al Nou Congost per sumar un nou triomf a l’ACB.