Barça B – Torrons Vicens CB L’Hospitalet (76-61): Segueixen líders

La defensa blaugrana clau, en el triomf davant L’Hospitalet

Els blaugranes afrontaven el primer partit del nou any com a líders del seu grup de la LEB Plata, en un partit on Badji, Brancou i Sergi Martínez restaven amb el primer equip i els júniors Nnaji, Ubal i Caicedo ocupaven el seu lloc a la llista d’inscrits per part de Mateo Rubio. Els primers 20 minuts la bona feina defensiva dels joves de Mateo Rubio els possibilitava marxar al descans amb 15 punts de diferència. A la segona part, els blaugranes van mantenir la concentració defensiva i es van emportar un merescut triomf.

Treball defensiu

Primers minuts on l’encert ofensiu dels blaugranes els hi possibilitava assolir les primeres diferències (16-10) en el minut 6 de partit. Mateo Rubio movia la banqueta i feia debutar, en el minut 7 al júnior James Nnaji. Els blaugranes van mantenir un bon nivell defensiu, en els darrers minuts del primer quart, que els hi va permetre dominar per 21 a 12, a la fi dels 10 primers minuts de joc.

En el segon quart debutava, amb el Barça B, el júnior Michael Caicedo i el Barça B es mostrava consistent i mantenia l’avantatge (28-21) en el minut 14 de partit. Seguint el bon treball, els blaugranes tornaven a agafar més distància (36-23) en el minut 17 de joc per tancar el quart amb un còmode 44 a 29.

Concentració màxima

En el tercer quart, les diferències s’estabilitzaven, ni els locals aconsegueixen obrir una escletxa que els resultés definitiva ni els visitants, baixar la barrera dels 10 punts (50-37) en el minut 27. El ritme de joc estava controlat pel Barça B que finalitzava el tercer període guanyant per 58 a 41.

Amb una renda amplia, el Barça B iniciava els darrers 10 minuts de joc. Els locals no  perdien la concentració i amb joves com Caicedo i Nnaji a la pista dominaven per 64 a 49, a poc més de 6 per a la fi del partit. Els joves blaugranes es mostraven molt consistents, especialment en defensa i els minuts passaven sense que el CB L’Hospitalet pogués retallar distàncies. Finalment un merescut triomf local per 76 a 61, i on els de Mateo Rubio sumen el seu 10è triomf en lliga per mantenir-se al capdamunt de la taula.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Torrons Vicens CB L’Hospitalet (76-61)