El Barça B suma 300 partits en competicions FEB

El Barça B suma 300 partits en competicions FEB

El filial va vèncer per 67-68 a la pista de l’Albacete en el seu tricentenari

El Barça B va disputar aquest dimarts, a la pista de l’Albacete, el seu partit 300 en competicions FEB. O el que és el mateix: 184 a la LEB Or i 116 a la LEB Plata, la segona i tercera categoria del bàsquet estatal.

El partit 300 va acabar amb una victòria per 67-68 a la pista de l’Albacete Basket i permet a l’equip que entrena Mateo Rubio seguir en la primera posició de la classificació. 

La visió de Sergi Martínez

Martínez, que actualment es troba en dinàmica de primer equip des de l’arribada de Sarunas Jasikevicius, ha disputat un total de 129 partits com a jugador del Barça B: 102 a la LEB Or i 27 a Plata. 

“Quan aterres al filial, després del júnior, passes a ser professional i és difícil adaptar-se. Per mi ha suposat millorar com a jugador i en el professionalisme. La LEB Or i la LEB Plata són diferents, cadascuna m’ha aportat coses diferents, però sobretot he pogut competir i ha estat un gran pas en la meva carrera”, comenta Martínez, de 21 anys.

“Has d’estar molt bé físicament i mentalment per poder jugar a les competicions FEB, has de ser la teva millor versió i també saber jugar en equip. Son competicions que no requereixen d’un jugador sinó de tot un conjunt”, afegeix el blaugrana.

Navarro: “Ajudar el primer equip”

El responsable del bàsquet formatiu, Juan Carlos Navarro, explica que “per a un Club com el barça, arribar als 300 partits FEB, és una motivació extra. Veure com els nostres jugadors comencen a jugar amb jugadors a prop de l’elit és molt important. És una bona transició entre el bàsquet formatiu i el primer equip. El nostre gran objectiu és ajudar els nois i veure com reaccionen competint contra gent més experta”.

El nostre objectiu és ser de gran ajuda per al primer equip i això està passant aquest any i és l’objectiu primordial. Els jugadors han d’estar preparats físicament, tàcticament i mentalment per ajudar en els entrenaments i ser peces importants en els partits. I qui sap si acabar consolidant-se en el primer equip”.

A continuació, els jugadors amb més partits

1. Papa Mbaye: 142
2. Sergi Martínez: 129* 
3. Pol Figueras: 125
4. Aleix Font: 111
5. Atoumane Diagne: 111
6. Nedim Dedovic: 111
7. Stefan Peno: 95
8. Màxim Esteban: 93
9. Josep Pérez: 80
10. Joan Creus Custodio: 77

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut