Barça B - Pardinyes: Es trenca la ratxa del filial (66-71)

El Barça B posa fi a vuit victòries de forma consecutiva a la LEB Plata

El Barça B ha caigut aquest dissabte contra el Pardinyes per 66-71 en la 10a jornada de la LEB Plata. El filial blaugrana no ha tingut el seu millor dia de cara a cistella i ha posat fi a una ratxa de vuit partits consecutius guanyats. Tot i així, el Barça B seguirà en el lideratge de la competició una setmana més.

Espectacular Font

La primera part ha tingut diferents dominadors. I és que del 6-0 inicial del Barça, amb dos triples de Brancou, s’ha passat al 8-9 després d’un bon parcial visitant. Després dels primers deu minuts, empat a 16.

En el segon quart, i seguint el final del primer període, el Barça B s’ha encomanat a l’efectivitat de David Font, que ha anotat cinc triples gairebé consecutius. Del 19-25 del Pardinyes s’ha passat al 29-28, que ha coincidit amb el cinquè triple de Font. Posteriorment el relleu l’han agafat Cuevas, Sergi Martínez i de nou Brancou per marxar al descans amb un igualat 40-42.

Domini visitant

L’inici de la segona part ha estat calcada al final del primer temps. Petits avantatges visitants i locals. El filial, de nou amb un triple de Font i dos tirs lliures de Cuevas, s’ha situat tres punts per davant, 52-49, i la igualtat s’ha mantingut fins al 55-57 del minut 30.

Però en l’últim quart el Pardinyes ha estat superior. Ha seguit amb el seu encert exterior i ha arribat a manar per nou punts, 58-67, al minut 35. La bona feina dels visitants Òrrit, Besora i Mendiburu ha estat clau en els bons minuts de l’equip lleidatà. Juani Marcos, amb un triple, ha apropat el Barça amb el 63-67.

Els de Mateo Rubio ho han intentat fins al final des de l’exterior, però no ha estat possible evitar la segona derrota de la temporada contra un Pardinyes més encertat en els moments importants (66-71).