Zalgiris Kaunas-Barça: Triomf solvent (62-73)

Els de Jasikevicius s’imposen en el retorn del lituà a Kaunas i es manten líders de l’Eurolliga

Victòria solvent del Barça a Kaunas davant el Zalgiris (62-73). Els blaugranes han disputat un igualat partit en el qual Kuric, amb 15 punts, i Davies, amb 16, han estat els màxims anotadors culers. Amb aquest triomf el Barça es manté líder de l’Eurolliga amb un registre de 9 victòries i dues derrotes.

Igualtat amb el Barça dominant

El partit suposava el retorn de Jasikevicius a Kaunas, però després de l’homenatge inicial el tècnic ha empès els blaugranes cap al triomf, el novè del curs a l'Eurolliga. Uns primers 10 minuts igualats en el marcador, però que el Barça ha tingut una lleugera diferencia. Un avantatge, però que els culers han perdut en els darrers amb un parcial en contra de 7-0. Un triple de Rolands Smits ha situat el 14-17 al final del període.

Kuric ha estat el referent ofensiu del Barça. I és que una cistella del blaugrana situava el 20-24 i suposava el seu desè punt (20-24, min 14). Just abans del descans els punts de Mirotic també han ajudat als culers a mantenir un avantatge de sis punts (33-39).

Gran inici de tercer quart

L’inici del tercer període ha estat molt bo pel Barça i els de Jasikevicius s’han situat 13 punts per damunt en el marcador (37-50, min 27). Les pèrdues de pilota culers han permès al Zalgiris remuntar i acabar el quart 48-55, amb un parcial de 6-0 del conjunt lituà.

El Barça ha sabut desplegar bon joc al darrer període i ha pogut encarar el triomf, amb un avantatge per sobre dels 10 punts i sumar així el novè triomf en 11 partits a l'Eurolliga aquest curs (62-73).