Asvel Villeurbanne - Barça: Punt final a la ratxa victoriosa (80-68)

Un mes després, els blaugranes encaixen una derrota, la segona en aquesta Eurolliga

Després de vuit partits seguits guanyant, el Barça ha perdut (80-68). L'Asvel Villeurbanne ha portat el ritme del partit de principi a fi i ha infligit la segona derrota europea als culers, que no han exhibit el nivell dels darrers compromisos. Mirotic, amb 14 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Des del salt inicial, la classificació de l'Eurolliga no s'ha plasmat sobre el parquet de l'Astroballe. El líder, el Barça, ha anat a remolc del conjunt de Lió, el cuer de la competició.

Un inici desfavorable

Els francesos han marcat el compàs de l'anotació i, d'aquesta manera, han dominat el marcador a la finalització dels primers 20 minuts: 45-36

Sense veure perillar en cap moment les diferències, arribant a una màxima de +11, l'Asvel Villeurbanne ha seguit incidint davant una defensa culer poc reconeguda i ha obert escletxa tot i els esporàdics intents de reacció blaugrana. Rolands Smits amb sis punts i una rereguarda pressionant a tota pista han sigut els arguments per trontollar els de Terence Parker, que han resistit. Les baixes estadístiques en el tir i els tres taps de Bako també han penalitzat els barcelonistes.

No poden capgirar la tendència del partit

Els de Jasikevičius han començat a centellejar en el tercer quart. Especialment, en defensa, més intensa. D'aquesta manera, amb un Abrines enèrgic en la recuperació, el Barça s'ha situat a cinc punts. Un miratge. Perquè els lionesos, negant tirs clars i fàcils als blaugranes, han tornat a imposar el ritme a l'electrònic i s'han enfilat fins al +16 (65-49, min. 38).

El partit s'ha dirigit al darrer quart amb avantatge francès (65-53). En l'intercanvi de cistelles, amb Mirotic portant la veu cantant, l'Asvel també ha aguantat i, posteriorment, ha engrandit les seves estadístiques anotadores. El resultat final ha estat de 80-68

Així doncs, s'ha materialitzat la segona derrota del Barça en l'Eurolliga. Un resultat amarg que ha posat punt final al pas triomfal del darrer mes, que s'ha quedat en vuit victòries consecutives. El Barça no perdia des del 27 d'octubre. Ara, els de Jasikevičius intentaran reprendre el camí victoriós davant el València Basket al Palau Blaugrana (dimarts 1 de desembre, 21.15 hores).