Nou repte a Saragossa

Nou repte a Saragossa

Els de Saras volen seguir sumant a la Lliga Endesa (diumenge, 18:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el Casademont Saragossa en la que serà la 12a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes arriben al Príncipe Felipe amb un balanç de 8-2, mentre que els aragonesos es troben actualment a la part baixa amb 2 triomfs i 8 derrotes.

El rival

Tot i la situació en la classificació, l’equip que entrena actualment Sergio Hernández té molts punts a les seves mans. Dylan Ennis i DJ Seeley, amb 14 i 13,9 punts per partit, son les armes ofensives, mentre que el pivot Hlinason amb 10,1 punts i 6,1 rebots és el jugador més valorat amb 15,4. Tampoc cal oblidar homes com San Miguel, Benzing, Brussino, Barreiro o Thompson, entre d’altres, que també poden ser importants en qualsevol moment.

El Barça

Afronta el partit amb la moral alta després d’haver superat l’Estrella Roja al Palau per 76-65, fet que el manté com a líder en solitari a l’Eurolliga. Ara toca canviar el xip i visitar un Casademont Saragossa que sempre és perillós a la seva pista. Victor Claver, que segueix recuperant-se de les molèsties a la fàscia plantar, serà baixa per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut