Barça - Estrella Roja: El líder continua intractable (76-65)

Els culers, amb una gran primera part, s'emporten una nova victòria al Palau per seguir liderant a Europa

El líder no s'atura. El Barça torna a guanyar a Europa, aquest cop davant l'Estrella Roja (76-65) i suma ja vuit victòries en nou partits. Una gran primera part dels culers, sobretot en defensa, dóna als de Saras un nou triomf al Palau per seguir liderant l'Eurolliga.

Inici impecable

Els culers han sortit per totes des del primer segon, i un parcial de 7-0, amb cinc punts de Mirotic, ha avançat als de Saras. Amb Mirotic a un nivell espectacular, juntament amb uns bons minuts de Calathes i una grandíssima defensa, els barcelonistes han seguit obrint escletxa fins a arribar al final del primer quart amb un brutal 19-6, deixant a l'Estrella Roja amb només sis punts.

El segon quart ha seguit la tònica del primer, amb un Barça imparable en atac i impecable en defensa, contrarestant absolutament els atacs del rival. Un triple sobre la botzina de Higgins ha permès al Barça marxar a +17 al descans (39-22), havent encaixat només 22 punts en tota la primera part.

Reacció visitant insuficient

L'inici del tercer quart seguia la tònica dels dos primers, amb el Barça augmentant encara més l'avantatge al marcador, que ha arribat a ser de +22 punts. Però, tres triples consecutius dels serbis ha donat ales als visitants, que han arribat a posar-se a 12 punts (54-42). Tot i així, un bon triple de Hanga a les acaballes del període, ha permès al Barça arribar al darrer quart amb un bon coixí de punts (61-44).

Ja al darrer temps, un parcial inicial de 2-7 per a l'Estrella Roja ha permès somiar als visitants, però de nou el Barça, amb Mirotic molt endollat, ha distanciat el marcador. Els serbis no es rendien, i amb un parcial de 1-10, s'han col·locat a només set punts (69-62) a falta de dos minuts per al final. Els blaugrana, però, han tornat a pujar el ritme i no ha deixat al rival escurçar més el marcador per acabar guanyant 76-65. Finalment, nova victòria culer, que ja suma 8 de 9 a l'Eurolliga, després d'una gran primera part de l'equip, que permet a l'equip seguir líder.