Leandro Bolmaro: “És temps de tornar al Barça la seva confiança”

Leandro Bolmaro: “És temps de tornar al Barça la seva confiança”

L'exterior argentí confirma que es queda al Club blaugrana després de ser triat en el Draft de la NBA

Leandro Bolmaro ha confirmat aquest dijous que seguirà vestint els colors de Barça. L'argentí, de 20 anys, va ser triat la passada matinada a la 23a posició de Draft de la NBA pels New York Knicks, que immediatament van traspassar els seus drets als Minnesota Timberwolves.

"És un honor i un privilegi haver estat triat en el draft. Vull dir-li a la gent de l'Barça que em quedaré a Barcelona, que ja he pres la decisió i que estic molt content i còmode aquí. Donaré el màxim per guanyar-me minuts i espai a l'equip", comenta Bolmaro en declaracions a Barça TV.

La importancia del Barça

Bolmaro va arribar a Barcelona durant l'estiu de 2018 i ara mateix està disputant la seva tercera temporada com a blaugrana. En les dues primeres va alternar el Barça B amb entrenaments i partits amb el primer equip, però en aquesta tercera temporada ja és membre de ple dret de la plantilla. "El Barça ha estat important en el procés. Des que vaig arribar he anat donant passos grans, des del Barça B, l'any passat rotant, i aquest any en el primer equip. He après moltíssim de jugadors i entrenadors. Estic molt agraït amb la confiança al Club".

La confiança

"El Barça, quan em va renovar el contracte fins al 2023, em va demostrar molta confiança i ara és temps de tornar a l'Barça aquesta confiança i de guanyar-me espai en l'equip", explica un Bolmaro que afegeix que "espero donar energia, treball dur i guanyar-me els minuts a poc a poc".

Finalment, un missatge per al seu país i per a l'afició culer: "Vull enviar un missatge a la nació argentina, que em va donar suport en un moment important en la meva vida, i també a l'afició del Barça, que els trobo molt a faltar i espero que puguin tornar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut