Barça-Fenerbahce: Victòria de prestigi (97-55)

Els de Jasikevicius completen un gran partit en tots els aspectes i reforcen el liderat a l’Eurolliga

Cop d’autoritat del Barça a l’Eurolliga. Els blaugranes s’han imposat de forma clara al Fenerbahce (97-55) en un partit dominat pels culers. Kyle Kuric, amb 7/8 en triples i rècord personal d'anotació a l'Eurolliga, (25 punts) i Rolands Smits (20 punts) han estat els màxims anotadors blaugranes en un gran matx de tot l’equip que permet al Barça sumar el setè triomf en vuit partits.

Efectivitat culer

El Barça ha començat bé el matx, en uns primers minuts de tempteig entre els dos conjunts. Després de la igualtat inicial els culers han agafat un petit avantatge en el marcador, sobretot amb un bon encert des del triple. Mirotic, amb 12 punts, i Abrines, amb 10, han estat els líders ofensius dels de Jasikevicius (28-17).

L’encert ofensiu del Barça no ha decaigut amb el pas dels minuts. I és que els culers troben bones opcions de tir des de diferents punts, amb una bona circulació de pilota. A més, els barcelonistes han jugat amb molta intensitat i això els ha permès anar ampliant l’avantatge fins a superar els 20 punts de diferència (51-29). Uns grans primers minuts del Barça, que ha forçat 12 pèrdues del rival i liderats en atac per Mirotic, Smits i Abrines. L’encert en el triple, amb 8/14 també ha estat clau.

No afluixen

Els blaugranes no han afluixen la intensitat defensiva i l’efectivitat en atac. D’aquesta manera, els culers han assolit els 30 punts d’avantatge. Al final del tercer període el Barça liderava per 69-38. Al darrer període la diferència ha ascendit fins als 40 punts en un gran partit dels barcelonistes, que sumen la setena victòria en vuit partits a l’Eurolliga.