El Fenerbahce, un rival de màxima exigència

El Fenerbahce, un rival de màxima exigència

Els de Saras reben un Fenerbahce molt renovat (dijous, 21h)

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN, el Fenerbahce Beko d’Istanbul en la que serà la 8a jornada de l’Eurolliga. El Barça és l’actual líder de l’Eurolliga amb 6 triomfs i tan sols una derrota i vol seguir liderant la màxima competició continental.

El rival

Ha canviat d’entrenador en aquest nou curs i ara dirigeix les operacions del conjunt turc el serbi Igor Kokoskov. El conjunt turc arriba a Barcelona amb un balanç de 4-3 i sense un dels seus màxims anotadors, el francès Nando de Colo, que es troba lesionat. El segon jugador més incisiu és el base Lorenzo Brown, amb una mitjana de 12,3 punts, mentre que el pivot Jan Vesely anota 10,7 punts i agafa 7,1 rebots. Tampoc cal oblidar homes com Barthel, Eddie, Mahmutoglu, Muhammed, Pierre, Ulanovas o Westermann.

El Barça

Els de Saras afronten la 8a jornada amb la baixa segura de Victor Claver, que segueix en el procés de recuperació de les molèsties a la fàscia plantar. La resta d’homes està disponible per a l’entrenador lituà, que és conscient que per superar el Fenerbahce l’equip haurà d’estar concentrat els 40 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut