Barça B- Hozono Global Jairis (79-63): Creixent per guanyar

Nou triomf blaugrana, fonamentat en el final del tercer quart

El Barça B arribava a Jornada 5 de la LEB Plata amb una ratxa de tres triomfs consecutius mentre l’Hozono Global Jairis no coneixia el triomf en els dos partits, davant el Menorca i el Prat, que havia jugat abans de visitar la pista blaugrana. El partit va ser força igualat fins el minut 27, on tres grans minuts blaugranes els van permetre agafar diferències de 12 punts i l’encert en el darrer quart els hi va donar el quart triomf, en cinc jornades de lliga.

Igualtat a Sant Joan Despí

En els compassos inicials del partit els murcians del Jairis, van dominar el partit, amb més encerts que els blaugranes de cara a cistella (4-10) en el minut 5. El Barça B, però, va començar a entrar en el partit i el (10-12) a dos minuts per a la fi del quart, demostrava el major encert local. El quart finalitzava amb un 13 a 15 que reflexava la igualtat sobre la pista de la Ciutat Esportiva.

En el segon quart es mantenia la igualtat, amb alternances en el marcador. A l’equador del quart, els barcelonistes guanyaven per 20 a 19. La tònica era similar, durant el quart cap dels dos equips podria obrir escletxa en el marcador, només en els darreres segons els visitants, fruit d’una falta antiesportiva blaugrana, es van distanciar per 28 a 32.

De menys a més

A la represa del joc el Barça sortia amb força i un parcial de 7 a 0 els situava tres punts per sobre (35-32) en els dos primers minuts de joc. El bon joc blaugrana es veia  en el marcador (43-38) en el minut 24 amb el conseqüent temps mort visitant i aquest temps mort sorgia efecte, ja que els visitants capgiraven el marcador (43-47) en el minut 27 i Mateo Rubio demanava temps mort.

I ara la ratxa era blaugrana. Els locals tornaven a dominar el partit, amb un joc ràpid i efectiu (57-49) a poc més d’un minut per finalitzar el tercer quart. Un quart que finalitzava a un +13 (62-49) pel Barça B.

En els darrers 10 minuts de joc, el Barça B aguantava la primera escomesa visitant per recuperar punts i en el minut 34 continuaven guanyant per 68 a 54. A partir d’aquest moment el partit ja prenia color blaugrana amb un 73 a 56 a manca de tres minuts i mig. El matx s’acabava amb el quart triomf, d’aquesta temporada, del Barça B per 79 a 63.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B- Hozono Global Jairis (79-63)