Nou repte per al Barça al Buesa Arena

Nou repte per al Barça al Buesa Arena

Els de Saras visiten de nou Vitòria, aquest cop en partit d’Eurolliga (divendres, 20:30h)

El Barça visita aquest divendres, a les 20:30h i en directe per DAZN, el TD Systems Baskonia en la que serà la 6a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que van caure contra el conjunt basc fa deu dies en partit de Lliga Endesa (82-71), volen refer-se i guanyar el duel europeu per seguir a la part alta de la classificació europea. Actualment els de Saras tenen un balanç de 4 triomfs i 1 derrota.

El rival

Compta amb un equip molt complet, amb grans jugadors a totes les posicions. Tan sols ha pogut disputar tres partits fins ara -el seu balanç és de 2 triomfs i 1 derrota- degut a diferents suspensions degut a l’aparició de casos per Covid19 en els seus rivals. El seu màxim anotador és el lituà Giedraitis, amb 19,3 punts de mitjana. El segueixen Alex Peters (13,5 punts), Vildoza (13,3), Polonara (11.3) i Henry (9,7), entre d’altres. No cal oblidar jugadors com Jekiri, Sedekerskis, Dragic, Fall, Diop o Kurucs, entre d’altres.

El Barça

Sarunas Jasikevicius seguirà sense poder comptar amb Victor Claver, que segueix en el seu procés de recuperació de les molèsties a la fàscia plantar. Els catalans volen tornar al camí de la victòria després de la derrota a Múrcia, el passat dimarts per 77-73, i sumar així el cinquè triomf del curs a l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut