UCAM Múrcia – Barça: Condicionats pel primer quart (77-73)

Els blaugranes arriben a perdre de 21 punts en els primers 10 minuts i no aconsegueixen remuntar fins al final, sense fortuna en els darrers segons

Ensopegada a Múrcia. El Barça no ha pogut sumar un nou triomf a la lliga, davant un UCAM Múrcia molt encertat i que no ha fet concessions als culers (77-73). Els de Jasikevicius, que han arribat a perdre de 21 en el primer quart, han pogut endur-se el triomf en els darrers segons i després d’anar tot el partit per darrere, però no han pogut aconseguir-ho.

El matx ha començat amb dos triples consecutius de Di Leo que situaven el provisional 6-0 al marcador. Els culers els ha costat entrar en el matx i no es trobaven encertats de cara a cistella (22-6, min 7). Amb un triple de Kuric s’han acabat els primers 10 minuts de joc (29-13).

Al segon període els blaugranes no han sabut capgirar el marcador i, tot i situar-se prop dels 10 punts per sota en algun moment han vist com els locals no feien cap concessió. Al descans el marcador era de 43-31.

Sense fortuna

Els culers ho han intentat en el tercer període però l’UCAM Múrcia no ha permès al Barça baixar dels 10 punts de diferència (59-49). En el darrer quart els barcelonistes s’han situat a tan sols dos punts amb un triple de Calathes (73-71, min 39). Abrines ha empatat quan restaven 56 segons pel final (73-73), però el Barça no ha trobat l’encert suficient per endur-se el matx en aquests darrers instants. D'aquesta manera, el Barça suma la segona derrota a la Lliga Endesa en set partits.