L’UCAM Múrcia, el primer repte de la setmana

L’UCAM Múrcia, el primer repte de la setmana

Els de Saras tornen a afrontar una setmana de tres partits amb el Múrcia com a primer rival (dimarts, 21:15h)

EL Barça visita aquest dimarts, a les 21:15h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’UCAM Múrcia en la que serà la 8a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes ocupen el tercer lloc de la taula amb un balanç de 5 triomfs i una derrota, mentre que l’UCAM ocupa la zona mitja de la taula amb 3 triomfs i 3 derrotes.

El rival

L’equip que entrena Sito Alonso té en el base Conner Frankamp seu màxim anotador amb una mitjana de 20 punts per partit. També tenen una gran incidència en l’aspecte ofensiu Jordan Davis (11 punts) i Nemanja Radovic (10 punts i 5,8 rebots). Tampoc cal oblidar homes com Rojas, Lima (7 punts i 7,2 rebots), Cate, DJ Strawberry, Townes o Di Leo, entre d’altres, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Saras seguirà sense poder comptar amb Víctor Claver, que segueix en el procés de recuperació de les seves molèsties a la fàscia plantar. Els blaugranes afronten la tercera setmana consecutiva de tres partits, contra l’UCAM Múrcia, el TD Systems Baskonia i l’Iberostar Tenerife, i busquen seguir en el camí de la victòria una setmana més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut