Barça-MoraBanc Andorra: Tercer triomf de la setmana (82-71)

Els culers s’imposen en un duel amb alternatives i sumen la cinquena victòria en sis partits a la lliga

Cinquè triomf a la Lliga Endesa. El Barça ha sumat una nova victòria a al competició domèstica en imposar-se al MoraBanc Andorra 82-71 en un duel controlat pels culers, però amb alternatives entre els dos conjunts. Mirotic, amb 14 punts, i Smits, amb 15, han estat els màxims anotadors culers.

El matx ha començat amb diverses imprecisions per part dels conjunts i l’anotació ha estat baixa fins als darrers minuts, en què el Barça ha trobat més fluïdesa ofensiva i ha aconseguit la màxima diferència fins al moment (19-12).

Bons minuts del Barça

En el segon període hi ha hagut un intercanvi de cistelles en els primers compassos, tot i que el Barça ha sabut aprofitar els errors andorrans per situar-se 12 punts per sobre (36-24, min 16). Els culer han sabut mantenir l’avantatge d’onze punts al descans (41-30).

Reacció andorrana

El Barça ha seguit ampliant l’avantatge en el marcador fins a situar-la prop dels 20 punts (56-38, min 26). Un parcial de 3-10 favorable als visitants ha retallat les diferències fins a situar el 63-54 al final del tercer període.

Triomf culer

El MoraBanc Andorra s’ha arribat a situar a cinc punts a l’inici del darrer període (63-58). Però aquí ha començat la reacció culer. I és que els de Sarunas Jasikevicius, amb un parcial de 7-0 s’han situat per sobre dels 10 punts d’avantatge (70-58) i l’avantatge s’ha reforçat amb fins als 16. D’aquesta manera, els blaugranes s’han acabat imposat 82-71 i tenen un registre de cinc victòries i una derrota en sis partits.