Barça B – Basket Navarra (110-58): Velocitat de creuer

Barça B – Basket Navarra (110-58): Velocitat de creuer

Els joves blaugranes juguen un partit molt intens i sumen el segon triomf de la lliga

El segon equip blaugrana, amb un balanç d’un triomf i una derrota, rebia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Basket Navarra. Els navarresos, un equip experimentat, no havien assolit cap triomf encara i volien treure rendiment de la seva visita al feu blaugrana. Des de bon inici es va veure que el partit tindria color blaugrana i els de Mateo Rubio van sumar el seu segon triomf a la LEB Plata 20/21

Consistència local

Els blaugranes van sortir endollats en els primers minuts del partit. La defensa i un atac fluid els situaven amb un 19-7 favorable en el minut 8 de partit. Un domini que va continuar amb un ampli 29 a 12, a la fi del 1r quart.

En el segon quart la nau blaugrana anava a tota vela. Els de Mateo Rubio, es trobaven còmodes a la pista i es distanciaven per 22 punts (41-19) en el minut 16 de partit. Al descans 48 a 29, que reflexava el que s’havia vist a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Sense relaxar-se

El Barça B no va baixar la intensitat en el tercer quart. En els tres primers minuts tornaven a agafar més distancia (60-31). Els blaugranes es mostraven en un moment dolç de joc i tancaven el quart amb 80 a 44 i amb el partit ja decidit.

S’arribava a un darrer quart on l’encert en el tir exterior, la defensa i el contraatac blaugrana feia que en el marcador lluïs un 93 a 46 a poc més de 7 minuts per a la fi del partit. Sense més van anar passant els minuts amb un Basket Navarra que intentava reduir les diferències però davant es trobaven un Barça B sòlid i ferm durant els 40 minuts

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça B – Basket Navarra (110-58)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut