Visita del MoraBanc Andorra per tancar la setmana

Visita del MoraBanc Andorra per tancar la setmana

Els de Saras busquen el tercer triomf de la setmana al Palau contra el MoraBanc (diumenge, 20h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 20h i en directe per Movistar+, el MoraBanc Andorra en la que serà la 7a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que venen de guanyar el Guipúscoa i el Reial Madrid, busquen el tercer triomf de la setmana al Palau.

El rival

Té un balanç de 3 triomfs i tres derrotes en aquest inici de curs. Compta amb una plantilla àmplia i amb jugadors de gran nivell com Clevin Hannah, que és el màxima anotador de l’equip del Principat amb 18,5 pounts de mitjana. Homes com Senglin (11,3), Pérez (12), Palsson (11,5), Dime (8,5) o el nouvingut Gielo (15), entre molts d’altres, també anoten amb facilitat. Cal recordar que els d’Ibon Navarro compten amb l’exblaugrana Paulí a les seves files.

El Barça

Arriba amb la moral alta, després de dos triomfs aquesta setmana al Palau, i encara en vol més. Sarunas Jasikevicius recupera Niko Mirotic, que tornarà a l’equip després de cinc partits, mentre que Víctor Claver seguirà sent baixa. Els blaugranes, amb un balanç de 4-1 a la Lliga Endesa, volen sumar el cinquè triomf del curs per seguir a la part alta de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut