Sarunas Jasikevicius: “Un Clàssic sense públic perd el 50%”

Sarunas Jasikevicius: “Un Clàssic sense públic perd el 50%”

Saras espera que la gent pugui tornar “al més aviat possible” al Palau

Aquest divendres el Barça de Sarunas Jasikevicius rep el Reial Madrid en la que serà la 5a jornada de l’Eurolliga. El tècnic blaugrana repassa en aquesta entrevista en exclusiva per a Barça TV com veu el matx contra el conjunt de Pablo Laso, l’actualitat del Barça i també ens recorda quins van ser per a ells els millors clàssics com a jugador.

A continuació, les frases de l’entrevista

La gent blaugrana

“Un Clàssic sense públic perd el 50%. Està clar per als jugadors i per als entrenadors, competir contra el teu gran rival, és un repte apassionant, però hem d’aguantar com sigui, hem de passar aquesta època i tant de bo la gent pugui tornar al més aviat possible”.

“Sempre demanem als jugadors una intensitat del 100% i en aquest tipus de partits ha de ser més alt encara. L’adrenalina és més alta, el partit té molta exigència tot i ser un partit més”.

El Madrid

“Ens falta gent, alguns dels jugadors importants estan encara en fase de pretemporada, altres han patit el virus com el cas de Mirotic....però també al Madrid. Tant Barça com Madrid arribem al partit en una situació estranya, crec que estem lluny del 100% que podem mostrar els dos equips més endavant”.

“És molt important controlar les emocions, perquè tens moltes ganes de fer-ho bé, sobretot quan jugues a casa. Has de jugar molt dur, però has de controlar les emocions quan has de prendre decisions”.

“Crec que no et pot sorprendre res en aquest 2020. La situació del món és molt estranya, estem parlant de només 4 partit i depèn dels rivals. Tinc molt clar que el Madrid, després d’aquesta època, estaran a dalt competint com sempre”.

Records com a jugador

“N’hi ha molts. Recordo guanyar la Copa del Rei el 2001 amb Gasol, a Màlaga, era el meu primer títol. La final també, vam vèncer 3-0, hi ha molts moments. El Madrid és el rival a batre, en tot, i hem d’anar aprenent com jugar aquests partits.

El projecte

“La gent al voltant del projecte ha d’entendre que això és més complicat que en un altre moment. Crec que nosaltres ho entenem, hem d’anar amb bona mentalitat, que és important. Un triomf contra el Madrid no canvia molt en aquest inici. Crear hàbits, entrenar bé, estar tots junts...és el més important per a mi. Després veure que en la segona part de la temporada si l’equip ha après molt i pot donar un pas més.

“Sense en Niko hem guanyat 3 dels 4 partits, sense un bàsquet brillant, però ara mateix el més important és treure els partits, aprendre d’ells. Estic molt content per Sergi i Rolands, han tingut un paper important quan Mirotic ha estat fora. Això els servirà a ells al llarg de la temporada i també a mi per tenir confiança en ells. Estem preparats per tenir més absències perquè així és l’any 2020”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut