Visita al Buesa Arena per tancar la setmana

Visita al Buesa Arena per tancar la setmana

Els de Saras volen aconseguir el tercer triomf en cinc dies (18:30h, #Vamos)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar +, el TD Systems Baskonia en la que serà la 6a jornada de la Lliga Endesa, la quarta que disputaran els catalans. Aquest serà el tercer partit en cinc dies dels homes de Sarunas Jasikevicius, que volen tancar la setmana amb un nou triomf a domicili.

El rival

Ha disputat un dels dos partits d’Eurolliga d’aquesta setmana -un d’ells, contra el Zenit, es va suspendre- i va superar per 77-60 el Khimki rus. Els de Dusko Ivanovic tenen un balanç de 3-1 a l’Eurolliga, on son segons, mentre que a la Lliga Endesa el balanç és de 3-2. El seu màxim anotador en competició domèstica és l’aler Rokas Giedraitis, amb 15,4 punts, seguit d’Alec Peters (11,8), Luca Vildoza (11.6) i Tonye Jekiri (11,2 punts i 5,4 rebots).

El Barça

L’equip s’ha entrenat aquest dissabte al Palau Blaugrana, abans de marxar cap a Vitòria, i l’entrenador Jasikevicius té el dubte d’Abrines, que va patir un lleu esquinç en el seu turmell dret, però la baixa de Victor Claver, amb molèsties a la fàscia plantar, i també de Mirotic, que va donar positiu per Covid-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut