Barça - Panathinaikos: Victòria d’orgull a la pròrroga (97-89)

Els culers s'emporten un triomf molt treballat al Palau per sumar la tercera victòria a l'Eurolliga

Segon partit de la setmana i segona victòria. Els culers s'han emportat el triomf a la pròrroga (97-89) davant un Panathinaikos que ho ha intentat fins al final, però el gran treball dels barcelonistes ha acabat donant la victòria als locals. Així doncs, tercera victòria a l'Eurolliga després del gran esforç de tot l'equip en un matx trepidant.

Els grecs han sortit amb un inici demolidor, avançant-se amb un contundent 2-11. Els visitants han arribat a guanyar d’11 punts, però un bon parcial de 6-0 per als culers ha tornat a igualar el matx. La bona reacció barcelonista ha permès arribar al final del primer quart amb un ajustat 13-18, però amb la mala notícia de la lesió d’Abrines, que ha hagut de retirar-se lesionat.

Reacció blaugrana

Ja al segon quart, un bon parcial de 7-0 amb dos triples de Calathes i Kuric, han avançat al Barça al marcador per primer cop (21-18), tot i que Foster ha seguit molt endollat per part visitant. Tot i així, amb Kuric molt encertat de cara a cistella, i també amb uns bons últims minuts d’Heurtel, el Barça, que ha anat de menys a més, ha marxat al descans per davant al marcador (36-35).

Igual que la primera part, el tercer quart ha començat amb un bon parcial dels grecs (0-7), però vuit punts gairebé seguits de Higgins han donat aire als culers. Amb un bon encert des de la línia de tres i un brutal parcial de 12-0 per als de Saras, el Barça ha tornat a capgirar el marcador (56-55) tot i que el matx ha arribat al darrer quart amb màxima igualtat al marcador: 58-58.

Final trepidant i pròrroga

El darrer quart ha estat un estira-i-arronsa constant, sense cap dels dos equips sent capaç d'obrir escletxa al marcador. El bon ritme anotador de Davies als darrers compassos, sumat a una bona defensa barcelonista, ha permès al Barça arribar amb tres punts d'avantatge, però tres tirs lliures anotats per Kaselakis a falta de vuit segons han portat el partit a la pròrroga.

Ja al temps extra, els triples de Hanga i Kuric han donat oxigen al Barça, que ha pogut obrir una lleugera escletxa que ja seria insalvable per als grecs. Finalment, amb Higgins molt endollat, els culers han anotat 22 punts en només cinc minuts a la pròrroga, per aconseguir així una victòria molt treballada (97-89) que permet al Barça sumar el segon triomf de la setmana.