Barça B – Gran Canaria: Derrota cruel en el debut del filial (85-86)

Sergi Martínez, a quatre dècimes per acabar, ha tingut l'opció de guanyar però la pilota s'ha sortit de dins

El Barça B ha començat amb derrota el curs a la LEB Plata. El filial ha estat molt seriós durant tot el partit, s’ha situat per davant després d’una gran remuntada, però no ha pogut amb un Gran Canària que s’ha mostrat molt sòlid en els moments clau del partit. Sergi Martínez, a falta de 4 dècimes, ha tingut el tir guanyador però la seva safata s’ha sortit de dins (85-86).

Màxima igualtat

El partit ha començat amb el Gran Canària més encertat (2-6), però a poc a poc els homes de Mateo Rubio s’han situat per davant en el marcador gràcies als punts de Brancou (17-16). Una gran esmaixada de Badji ha servit per tancar el primer quart amb 20-20 en el marcador.

En el segon període el filial ha sabut patir. I és que del 29-25 a favor s’ha passat al 32-39 en poc més de tres minuts. El parcial de 3-14 de l’equip insular ha estat respost per un altre dels blaugranes d’11-5 gràcies a l’aparició de Sergi Martínez, Dídac Cuevas i Jay Sorolla. Al descans, 43-44 per als visitants.

Remuntada blaugrana

La segona part ha començat amb un Gran Canària molt encertat gràcies als punts de López i Jean Montero, que s’ha enfilat fins al 15 mitjan el tercer quart (50-60, min 25). Els de Meteo Rubio han tornat a exhibir caràcter i han tornat al partit amb un parcial de 8-2 liderat per Martínez i Brancou (61-65, min 28). Al final del període, però, set punts d’avantatge per als visitants: 64-71.

L’inici de l’últim quart ha estat per al Gran Canària, que ha agafat una renda superior als 10 punts (67-79, min 33), tot i que els de Mateo Rubio no s’han deixat anar en cap moment i han seguit lluitant per situar-se a tres punts a falta de cinc minuts (77-80, min 35).

Final cruel

L’energia de Cuevas, Beraza i Sergi Martínez ha completat un parcial de 16-1 per situar el 83-81 a falta de tres minuts. Calia recuperar la calma, després d’uns minuts apoteòsics, i s’ha entrat a l’últim minut amb 85-86 per als visitants. El Barça B ha tingut dues accions per situar-se per davant, fins i tot una de Sergi Martínez a falta de quatre dècimes, però la pilota s’ha sortit de dins i el triomf ha estat per als insulars.