Barça B – CB Cornellà (99-55): La defensa guanya partits

Barça B – CB Cornellà (99-55): La defensa guanya partits

Els blaugranes es classifiquen per semifinals de la Lliga Catalana LEB Plata, com primers de grups gràcies a un gran treball defensiu

Ambdós equips tenien garantida la seva presencia a les semifinals de la Lliga Catalana LEB Plata. El Barça B va superar, per 62 a 63, el CB Pardinyes i els del Baix Llobregat ho havien fet per 70 a 67. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper es dirimia qui era primer de grup. Una gran defensa blaugrana durant els dos primers quarts va ser l’artífex del triomf blaugrana, un triomf que van reafirmar mantenint la intensitat al llarg dels 40 min.

Defensa magistral

En els primer minuts, la bona defensa dels de Mateo Rubio i la fluïdesa en el joc d’atac, els donava els primera avantatges en el marcador (16-3) en el minut 5. Juan Couto, tècnic del CB Cornellà va demanar temps mort per poder millorar el joc dels seus homes, però els joves blaugranes es mantenien ferms amb un 20 a 7 favorable en el minut 7 de partit. La línia del quart era blaugrana i el Barça B el va tancar guanyant per 30 a 15.

Tot i que en el segon quart, el CB Cornellà sortia més intens, la defensa blaugrana continuava en un alt nivell. L’encert i l’equilibri entre el joc interior i exterior, a l’atac del Barça B, els fes distanciar-se (54-21) en el minut 16. El color del partit era totalment blaugrana i al descans s’arribava amb un 63 a 28 que demostrava el que estava passant a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Mantenen el llistó ben alt

En el tercer quart, els de Mateo Rubio no perdien la intensitat i encara eixamplaven les distàncies (73-34) en el minut 24 de joc. Lluny de deixar-se anar, els locals mantenien el ritme i el domini en el marcador, sense que el CB Cornellà pogués retallar distàncies. El tercer quart finalitzava amb un contundent 84 a 43.

En els darrers 10 minuts de joc ja tot restava decidit però el joc va ser viu i els blaugranes van un triomf (99-55), que els dona el primer lloc del grup i les l’accés a les semifinals, el proper cap de setmana, de la Lliga Catalana LEB Plata

 Aquí podeu consultar les dades del partit a Barça B – CB Cornellà

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut