Nikola Mirotic, culer fins al 2025

Nikola Mirotic, culer fins al 2025

L’aler-pivot montenegrí amplia el seu contacte dues temporades més, fins al 30 de juny de 2025

El FC Barcelona i Nikola Mirotic han arribat a un acord per ampliar el contracte de l’aler pivot montenegrí fins al 30 de juny de 2025. El ‘33’ del Barça tenia contracte fins al 2022, amb una opció fins al 2023, i amb aquest nou acord serà culer fins al 34 anys.

Mirotic, de 29 anys, va arribar al Barça l’estiu del 2019 i en la seva primera temporada al Palau Blaugrana va ser nomenat MVP de la Lliga Endesa gràcies als seus 19,5 punts, 5,7 rebots i 24 punts de valoració mitjana.

Gran inici

En el nou curs 2020/21, amb Sarunas Jasikevicius a la banqueta, Mirotic ha començat d’allò més bé la temporada: 23 punts, 8,5 rebots i una valoració mitjana de 32 en els dos triomfs del Barça en aquest inici contra l’Hereda San Pablo Burgos i a la pista de l’Unicaja de Màlaga.

Les declaracions de Mirotic

“Estic feliç, molt agraït al Club per aquesta oportunitat i content d’estendre el meu contracte. Sona molt bé 2025, molts anys vestint aquesta samarreta i tant de bo sigui amb molts èxits. Seré un culer més fins al 2025 i amb ganes de retornar aquesta confiança”.

“Des de la meva arribada el Club ha demostrat confiança. Tothom sap que no va ser fàcil tornar dels Estats Units, però el Club m’ho ha demostrat tot, amb les ganes de portar-me aquí, i l’afició m’ha donat amor, bona energia i molts cops he dit que estic sorprès de com m’han rebut”.

“Porto un any i tinc la sensació de portar-ne més i tinc ganes de que passin coses bones, que la nostra gent pugui tornar al Palau, que gaudeixin del nostre bàsquet i també de portar alegries al Club. Estem aquí amb un objectiu i aquest és el de guanyar títols”

“Hi ha molts somnis per complir. No ens hem de posar cap barrera, tan sols fer la feina diària, saber les responsabilitats que té cadascú, jo sé que en tinc moltes, i demostraré la confiança que el Club ha dipositat en mi. Tinc ganes de triomfar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut