El Barça visita el Martín Carpena

El Barça visita el Martín Carpena

Els blaugranes busquen a Màlaga un triomf que es resisteix des del 2015

El Barça visita aquest dijous, a les 21:45h i en directe per #Vamos de Movistar+, l’Unicaja de Màlaga en la que serà la segona jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes han caigut en els últimes tres enfrontaments al Martin Carpena i busquen un triomf que es resisteix des del 2015 quan els catalans van vèncer per 77-81.

El rival

Va començar la competició amb derrota, a la pista del Joventut de Badalona, en un partit molt igualat fins al final. Els homes que entrena Luis Casimiro han mantingut el bloc de jugadors del curs passat i han afegit un jugador de gran qualitat i experiència com és l’aler-pivot Abromaitis. El seu màxim anotador en el primer partit de Lliga va ser Axel Bouteille amb 15 punts i 21 de valoració, tot i que cal estar ben atents a grans jugadors com Brizuela, Thompson, Alonso, Waczynski, Gerun o Mekel, entre d'altres.

El Barça

Ha viatjat a Màlaga amb tots els jugadors disponibles del primer equip, a més de Papi Brancou i també Cory Higgins, que es troba amb l’equip per seguir amb el seu pla de recuperació i entrenar amb els seus companys. Els de Sarunas Jasikevicius van vèncer en el debut contra l’Hereda San Pablo Burgos (89-86) i volen seguir sumant a la Lliga Endesa contra un rival realment complicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut