Comença la Lliga Endesa per al Barça de Saras

Comença la Lliga Endesa per al Barça de Saras

L'Hereda San Pablo Burgos és el primer rival dels blaugranes a la Lliga (diumenge, 20h)

El Barça de Sarunas Jasikevicius comença aquest diumenge 20, a les 20h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53) la Lliga Endesa rebent l’Hereda San Pablo Burgos en la que serà la primera jornada de la competició. Tots els partits, en aquest inici de competició, seran a porta tancada tal i com va anunciar l’ACB.

El rival

Compta amb un equip molt competitiu i que té grans jugadors a cada posició. Entrenats per Joan Peñarroya, l’Hereda San Pablo de Burgos té en Vitor Benite un dels seus jugadors més incisius i s’ha reforçat amb jugadors importants com Kravic, Omar Cook, Horton, Sakho o els exblaugranes Rabaseda i Renfroe. A més, segueixen a la plantilla McFadden, Barrera, Rivero i el també exblaugrana Miquel Salvó.

El Barça

L’equip no podrà comptar en el seu debut a la Lliga Endesa amb Cory Higgins, que es troba en la part final de la seva recuperació, i tampoc amb Kyle Kuric. Els altres 11 jugadors del primer equip, a més dels joves Sergi Martínez, Brancou i Badji, estan disponibles per a Sarunas Jasikevicius. Per poder sumar la primera victòria del curs contra el Burgos el Barça sap que haurà d’estar atent els 40 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut