El Reial Madrid, el rival a la final de la Supercopa

El Reial Madrid, el rival a la final de la Supercopa

Els de Saras busquen el primer títol del curs a Tenerife (18:30h)

El Barça s’enfrontarà al Reial Madrid en la final de la Supercopa Endesa aquest diumenge 13, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+. El primer clàssic de la temporada servirà per decidir qui s’emporta el primer títol ACB del curs 2020/21.

El rival

Va superar amb solvència l’Iberostar Tenerife per 79-92 en la segona semifinal amb un Rudy Fernández molt encertat amb 18 punts i sis triples. El conjunt blanc és el vigent campió d’aquesta competició –va superar els blaugranes fa un any en la gran final- i arriba a la final amb jugadors molt en forma com Randolph, Tavares, Deck, Campazzo, Abalde o Llull, entre d’altres.

El Barça

Vol el primer títol del curs, el que seria el primer de Sarunas Jasikevicius com a entrenador blaugrana. L’equip que dirigeix el tècnic lituà va superar per 68-72 el Baskonia en la primera semifinal en un partit en què Alex Abrines va ser protagonista amb 19 punts. En la gran final els de Saras hauran d’estar concentrats els 40 minuts per poder sumar una Supercopa que no s’aconsegueix des del 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut