Barça - MoraBanc Andorra: La Lliga Catalana s’escapa en els darrers segons (84-85)

El partit, molt igualat en tot moment, s’ha decidit en l’últim minut

El Barça no ha pogut guanyar la Lliga Catalana. Els de Sarunas Jasikevicius s’han vist superats pel MoraBanc Andorra (84-85) en un duel molt igualat i decidit en els darrers segons. Els culers han pogut endur-se el triomf en la darrera acció, però no han pogut convertir l’acció en cistella. Mirotic, escollit MVP, ha estat el màxim anotador culer amb 28 punts.

Igualtat màxima

El partit ha començat amb intercanvi de cistelles entre els dos conjunts i els culers liderant el marcador (13-7, min 8). El conjunt andorrà, però, ha sabut reaccionar fent-se fort sota el cèrcol i ha sabut aprofitar els errors defensius culers fins al 17-15 al final del període.

El duel s’ha mantingut molt igualat i amb el MoraBanc Andorra que s’ha mostrat molt encertat des del triple i amb encert també prop del cèrcol. Els culers s’han mantingut per davant, però amb avantatges al voltant dels cinc punts. El resultat al descans ha estat de 40-37.

El partit es decideix en els darrers segons

Amb el pas dels minuts es veia que els petits detalls decidirien el partit i la Lliga Catalana. I és que el marcador ajustat ha estat la tònica dominant amb un Barça que no es trobava còmode a la pista i el conjunt andorrà que es mantenia totalment dins del matx.

El darrer del minut del partit ha arribat amb empat en el marcador. Amb 45 segons per disputar-se Hannah ha situat el 80-80. En les darreres accions Andorra s’ha mostrat molt encertat i, tot i que el Barça hauria pogut guanyar el partit en una darrera acció els culers no han tingut sort i han perdut 84-85. El proper blaugrana repte serà la Supercopa, el dissabte 12 de setembre contra el Baskonia.

L’Uni Girona, campió de la Lliga Catalana femenina

El conjunt gironí s’ha imposat al Cadí La Seu (69-61) en la final també disputada al Palau Blaugrana i en la qual Uni Girona ha sabut trencar la igualtat del matx en el darrer període. D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Eric Surís suma la seva novena Lliga Catalana.