Confirmat el tercer amistós de la pretemporada del Barça

Confirmat el tercer amistós de la pretemporada del Barça

Els de Saras també s’enfrontaran a l’UCAM Múrcia durant la pretemporada

La pretemporada del Barça de Saras Jasikevicius segueix prenent forma i aquest dimecres s’ha confirmat un nou partit amistós. Serà el 29 d’agost, al Barris Nord de Lleida, contra l’UCAM Múrcia. Per tant, els blaugranes jugaran tres amistosos abans de disputar els dos primers títols de la temporada: la Lliga Catalana (4 i 6 de setembre) i la Supercopa Endesa (12-13 de setembre).

Els partits

El primer partit amistós del Barça de Saras Jasikevicius serà a Andorra, durant l’estada que l’equip farà a Encamp a partir del 23 d’agost. El dia 26 els catalans es veuran les cares contra el MoraBanc Andorra, mentre que tres dies més tard, el 29 d’agost, el Barça jugarà contra l’UCAM Múrcia al Barris Nord de Lleida.

Finalment, el 30 d’agost, els blaugranes visitaran l’Olímpic de Badalona i s’enfrontaran al Club Joventut de Badalona en el que serà l’últim amistós de la pretemporada.

Un cop superats aquests partits serà el torn dels primers partits oficials amb la disputa de les semifinals de la Lliga Catalana contra el BAXI Manresa (4 de setembre) i de les semifinals de la Supercopa contra el TD Systems Baskonia (12 de setembre).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut