Definida l’estructura tècnica del Bàsquet formatiu

Definida l’estructura tècnica del Bàsquet formatiu

Novetats i cares conegudes en els tècnics de la base

La temporada 2020/21 està a punt de començar, en el formatiu del bàsquet blaugrana i ho farà amb novetats a les banquetes dels equips de base i també amb tècnics que ja porten temps treballant amb els més joves.

Novetats i coneguts

Mateo Rubio dirigirà el Barça B. Rubio havia estat l’entrenador de l’equip júnior i amb la sortida de Diego Ocampo al Casademont de Saragossa, ocuparà la banqueta del segon equip, que jugarà la LEB Plata.

A Mateo Rubio, l’acompanyaran, com entrenadors ajudants, Roger Grimau, Víctor Sada, Edu Perea i Ruben Alcaraz serà el delegat de l’equip.

A l’equip Júnior s’incorpora Fabián Téllez que arriba al bàsquet formatiu blaugrana després d’una llarga experiència en el bàsquet femení, tant a nivell d’elit com formatiu, i tindrà a Carlos Marín i Xavi Beltrán com ajudants.

En el Cadet A s’incorpora Ramon Reigada, un entrenador provinent de les categories de formació del bàsquet català i que havia dirigit Seleccions Catalanes de l’àmbit formatiu. Víctor Carrasco i Roger Aznar seran els tècnics assistents.

Oscar Navarro s’incorpora al bàsquet base blaugrana com entrenador del Cadet B. Navarro ha treballat en categories inferiors de diversos clubs del bàsquet català, entrenador de categories estatals i de seleccions catalanes. Dues dones: Anna Matas i Montse Gallegos, s’incorporen a l’estructura tècnica com entrenadores assistents dels cadets de primer any.

A l’equip Infantil continua Mario Del Campo, complint la seva segona temporada al Club, i Edu Perea i Sergi Alonso treballaran com entrenadors ajudants. També continua, amb l’Infantil B, Manel Muñiz com entrenador i Aleix Concernau i Sergi Curto completaran l’staff tècnic de l’equip.

Els més petits de la casa, els de l’equip Mini, continuaran dirigits per Oriol Barrera, amb Adrià Cantón i Biel Noguera, com entradors assistents.

Ricard Casas amb el formatiu

Ricard Casas, fins la temporada passada ajudant del primer equip, s’incorpora al bàsquet formatiu blaugrana. L’experimentat tècnic català treballarà amb els més joves sent el responsable del programa de desenvolupament dels jugadors de la base blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut