El Barça torna a Encamp del 23 al 30 d’agost

El Barça torna a Encamp del 23 al 30 d’agost

Els homes de Saras faran un stage al Comú d’Encamp després de tres anys

El Barça de Sarunas Jasikevicius, que començarà a entrenar-se el 8 d’agost amb jugadors joves i a partir del 15 d’agost amb la primera plantilla al complet, farà una estada de pretemporada a Encamp del 23 al 30 d’agost. El primer equip blaugrana tornarà a Andorra després de tres anys, ja que l’últim cop va ser l’estiu del 2017.

Els amistosos

A banda de l’stage també estan confirmats dos partits amistosos. El primer d’ells serà el 26 d’agost contra el MoraBanc Andorra al Comú d’Encamp, mentre que el segon amistós serà el 30 d’agost, a l'Olimpic, contra el Joventut de Badalona.

Lliga Catalana

Aquests dos partits seran previs a la disputa del primer títol oficial de la temporada, la Lliga Catalana. Els de Jasikevicius jugaran contra el BAXI Manresa el 4 de setembre, al Palau Blaugrana, les semifinals de la competició. En cas de victòria, els blaugranes disputaran la final contra el guanyador de l’Andorra - Penya el 6 de setembre. Cal recordar que en aquesta edició també hi haurà partit per al tercer i quart lloc.

Supercopa

Finalment, i abans de l’inici de la Lliga Endesa, serà el torn de la Supercopa Endesa, que es jugarà a Tenerife el 12 i 13 de setembre. El Barça disputarà, el dia 12, la semifinal contra el TD Systems Baskonia i, en cas de triomf, la final de la competició contra el guanyador del Reial Madrid – Iberostar Tenerife.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut