Retabet Bilbao Basket – Barça: Classificats per a les semifinals! (73-85)

Retabet Bilbao Basket – Barça: Classificats per a les semifinals! (73-85)

Els de Svestislav Pesic han completat un partit de menys a més en el qual han destacat els 23 punts d’Oriola

El Barça ha segellat la seva classificació per a les semifinals de la fase final de la Lliga Endesa com a primer de grup quan encara resta una jornada per disputar-se. I ho ha fet superant el Retabet Bilbao Basket (73-85), en un partit molt igualat i amb diferències mínimes per als dos equips. Oriola, amb 23, ha estat el màxim anotador blaugrana en un duel en el qual també han destacat les 12 assistències d’Adam Hanga.

I no ha estat gens fàcil en un partit molt igualat, marcat pel poc encert en els primers 10 minuts tot i els triples culers. Els de Pesic han sabut aprofitar les pilotes recuperades per anotar al contraatac, però el conjunt basc no ha donat massa opcions al Barça per escapar-se al marcador (16-19).

Una igualtat que ha intentat trencar el Barça amb una cistella de Brandon Davies (16-21, min 11). Però tot el contrari, el Bilbao ha aconseguit un parcial de 15-0 que situava els de Pesic set punts per sota (30-21, min 15). Els culers han sabut millorar en atac i defensa i això ha permès al Barça marxar un punt per sobre al descans (33-34)

Oriola, Davies i Tomic lideren l'atac

El tercer període semblava que seria igual que el primer, amb igualtat màxima, però els de Pesic, amb Davies, Tomic i Oriola liderant l’atac, han anat ampliant la diferència amb un parcial de 0-9 (41-48, min 26). El Bilbao, però, ha tornat el parcials als barcelonistes. El Barça encara ha tingut temps de tancar el període amb un petit avantatge de cinc punts (56-61)

Ferms cap a les semifinals

Els homes de Svetislav Pesic han posat la directa en el darrer període i els culers han aprofitat la visió de joc de Hanga –autor de 12 assistències- per situar-se 16 punts amunt en el marcador (61-77, min 36). El Bilbao ha reaccionat i ha reduït les diferències per sota dels 10 punts, però sense temps per evitar el triomf i classificació del Barça per a les semifinals de la fase final de la Lliga Endesa, passi el que passi en el partit contra Iberostar Tenerife.

Fitxa tècnica

Bilbao Basket, 73
Barça, 85

Bilbao Basket: Rousselle (11), Rigo (7), Serron (8), Cruz (3) i Balvin (9) – cinc inicial-, Rodríguez (9), Martínez (5), Ruiz (-),  Sulejmanovic (11) i Lammers (10).

Barça: Hanga (2), Higgins (12), Claver (-), Oriola (23) i Tomic (13) –cinc inicial-, Smits (-), Heurtel (8), Abrines (6), Kuric (7) i Davies (14).

Parcials: 16-19 / 33-34 / 56-61 / 73-85

Àrbitres: Calatrava, Castillo i García Ortiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut