Finalitza la competició de l’Infantil B i del Mini

Finalitza la competició de l’Infantil B i del Mini

La Federació Catalana de Bàsquet dona per concloses les competicions no sènior i no preferent

Tal i com havia avançat dies enrere la mateix Federació, i un cop coneguda l’extensió de l’estat d’alarma, les categories no preferents del Bàsquet Català es donen per finalitzades. Els equips Mini i Infantil B del Barça de Bàsquet són els dos equips afectats per aquesta mesura.

L’equip Mini del Barça de Bàsquet juga el Nivell A1 (màxim nivell de la categoria) i era colíder del Grup 2. L’equip Infantil B, composat per jugadors de primer any, estava en el Grup 5 de la categoria Interterritorial i restava invicte amb 4 triomfs en 4 quatre partits, a la segona fase de la competició.

Malgrat la finalització de la competició, els nois del Mini i de l’Infantil B, seguiran amb les pautes de Teletreball que estan portant des de la suspensió de les competicions.

La resta d’equips de formació del Barça de Bàsquet, que juguen les categories Preferents: Júnior, Cadet A i B i Infantil A, resten a l’espera de la resolució final de la Federació Catalana per veure si es pot tornar a competir o es dona per finalitzada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut