Moscou, un nou repte per al Barça

Moscou, un nou repte per al Barça

Els blaugranes no guanyen a Moscou des de la temporada 2012/13

Després de trencar una ratxa de cinc anys sense guanyar a la pista del Panathinaikos, el Barça vol trencar aquest dijous, a les 18h i en directe per DAZN, una altra estadística. I és que els catalans no guanyen a la pista del CSKA des del novembre del 2012. Més de 7 anys i sis temporades després els de Pesic esperen trencar la ratxa contra un rival directe a la classificació.

Tram final d’emocions

El Barça té un balanç de 19 triomfs i 6 derrotes, mentre que el CSKA compta amb dos triomfs menys que els catalans i un balanç de 17-8. Tornar de Moscou amb el triomf sota el braç permetria els de Pesic deixar a tres triomfs l’actual campió de la competició amb vuit partits més per disputar-se.

5 dels últims 7 al Palau

Un cop visitat el Megasport Arena aquest dijous 27 i també el Mercedes Benz Arena de Berlin (4 de març), el Barça tindrà cinc dels set últims partits de la competició al Palau Blaugrana. Hauran de visitar el feu barcelonista: Bayern, Zalgiris, Khimki, Baskonia i Real Madrid visitaran un Barça que, un cop superats els tres desplaçaments seguits d’Atenes, Moscou i Berlin, només tindrà dos desplaçaments més: Lió (Asvel) i Atenes (Olympiakos).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut