El Betis visita el Palau

El Betis visita el Palau

Els blaugranes busquen el segon triomf de la setmana al Palau (20.30 h)

El Barça rep aquest dissabte, a les 20.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+ (Dial 8), el Coosur Real Betis en la que serà la 19a jornada de la Lliga Endesa. Els de Pesic arriben al partit amb confiança després de guanyar tres partits de manera consecutiva (Fenerbahçe, Fuenlabrada i Estrella Roja) i volen tancar la setmana al Palau amb un nou triomf que el permeti seguir coliderant l’ACB.

El rival

Tot i ocupar la part baixa de la taula amb un balanç de 5 triomfs i 13 derrotes, el Betis ha sumat dos triomfs en els últims tres partits disputats. L’arribada del pivot Jerome Jordan a l’equip andalús ha estat clau en la millora de l’equip que dirigeix Curro Segura. El màxim anotador del Betis és l’escorta Slaughter (13,3 punts), seguit de Whittington (8,9 punts), Sipahi (8,3) i Conger (8,3).

El Barça

Vol sumar un nou triomf a l’ACB, que seria el quinzè, contra un rival que en l'enfrontament de la primera volta li va complicar molt les coses, en un partit en què tots dos equips van protagonitzar un festival de triples i d’anotació (95-100). D’altra banda, Cory Higgins té un esquinç al turmell i l'evolució en marcarà la disponibilitat per als pròxims partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut