Barça-Estrella Roja: Triomf treballat en un duel igualat (86-82)

Els de Svetislav Pesic s’imposen en un partit ajustat i en què la insistència culer ha trobat la seva recompensa

Victòria merescuda en un duel igualtat. El Barça s’ha imposat 86-82 a l’Estrella Roja en un duel molt igualat tot i el gran inici culer. Un partit amb alternatives entre els dos conjunts i en què els homes de Svetislav Pesic han sabut tancar de la mà d’un Mirotic molt encertat i autor de 25 punts.

Gran primer període blaugrana

El partit ha començat amb un encertat Estrella Roja, que ha dominat els primers compassos del matx. Els de Svetislav Pesic, però, han igualat ràpidament el marcador amb una bona defensa i circulació de pilota (11-11, min 6). Els culers han aplicat una defensa molt intensa i això els ha permès obtenir contraatacs i situar-se per davant en el marcador (29-19). Mirotic ha estat el líder ofensiu dels blaugranes en aquest primer període amb 14 punts.

S’iguala el partit

Estrella Roja ha sabut retallar les diferències en el marcador aprofitant les errades culers i augmentant l’efectivitat ofensiva, així com el domini del rebot ofensiu. D’aquesta manera, el duel ha marxat al descans 41-42 després de capgirar el resultat en els darrers compassos.

El tercer quart ha estat la continuació del segon període, amb un marcador igualat però l’Estrella Roja dominant el ritme de joc. Els visitants no han perdonat en les concessions culers i han sabut mantenir-se per damunt amb avantatges mínimes.

Constància blaugrana

Els darrers 10 minuts han començat amb el 62-66. El Barça s’ha mostrat més encertat en les decisions i això ha permès als de Pesic capgirar el marcador (77-70, min 35). Tot i l’encert visitant, el Barça ha sabut jugar bé les possessions i Pau Ribas situava el 86-80 amb un triple (min 40). El Barça ha sabut tancar un nou triomf a l’Eurolliga per 86-82.