La setmana es tanca a Fuenlabrada

La setmana es tanca a Fuenlabrada

Els de Pesic busquen el triomf en una pista on el Barça va caure el curs passat

El Barça visita aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar (dial 53), el Montakit Fuenlabrada en la que serà la 18a jornada de la Lliga Endesa. Serà el primer partit de la segona volta de la competició i el tercer partit de la setmana per a un Barça que aquesta setmana ha disputat dos partits d’Eurolliga.

El rival

Tot i que té un balanç de quatre triomfs i 13 derrotes, i que ocupa la 17a posició, el Montakit Fuenlabrada és un rival molt complicat a la seva pista. De fet, l’equip madrileny va vèncer el Barça la temporada passada per un ajustat 79-73. El seus màxims anotadors són els exteriors Karvel Anderson (13 punts), Tomás Bellas, amb 11.2 punts, seguit de ben a prop de l’exblaugrana Marc Garcia (10,9). Tampoc cal oblidar homes interiors com Christian Eyenga (11), Gillet, Mockevicius o Bobrov i altres jugadors com Rowland o Ehigiator.

El Barça

Vol tancar la setmana amb un nou triomf que li permetria seguir en la segona posició i poder optar a la primera en cas de derrota del Reial Madrid. Els de Pesic, que van vèncer brillantment a Istanbul i van caure a Tel-Aviv, afronten el tercer partit en sis dies i són conscients que hauran d’estar concentrats els 40 minuts per poder tornar de Fuenlabrada amb la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut