El València, el rival en els quarts de la Copa del Rei

El València, el rival en els quarts de la Copa del Rei

Els de Pesic disputaran el primer partit de la competició el dijous 13, a les 19 hores

El Barça s’enfrontarà al València Basket en els quarts de final de la Copa del Rei, que es disputarà al Martín Carpena de Màlaga del 13 al 16 de febrer. Els de Pesic obriran la competició el dijous 13, a les 19 hores, i, en cas de classificació, disputaran els semifinals contra el guanyador del partit entre el Reial Madrid i el RETAbet Bilbao Basket (dijous 13, 21:30h). La semifinal es disputaria el dissabte 15, a les 18:30h, i, una hipotètica final, el diumenge 16, a les 18:30h.

L’altra part del quadre, en els altres partits de quarts que es disputaran el divendres 14, enfrontarà l’Iberostar Tenerife (19h) i el MoraBanc Andorra i l’Unicaja i el Casademont Saragossa (21:30h).

Cal recordar que els socis del Barça podran comprar abonaments per a la Copa del Rei a partir d’aquest dimecres 15, a les 10h, a través de la web del Club.

Sobre el sorteig, Pesic ha recalcat que “sempre juguem contra els favorits, però els dos darrers anys hem aconseguit guanyar a tots”. Pau Ribas també ha parlat sobre el sorteig, explicant: “a la Copa has de guanyar tres partits, normalment contra grans equips, és igual l’ordre. Tenim molt respecte al València, que està fent molt bona temporada ara mateix, estan a un gran nivell. Estem preparats”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut