Barça  - Unicaja: Primera derrota al Palau a la Lliga (95-105)

Barça - Unicaja: Primera derrota al Palau a la Lliga (95-105)

Els malaguenys s’emporten la victòria del Palau en un partit molt igualat i disputat fins al darrer minut

S’acaba la bona ratxa blaugrana. Els culers han perdut el primer partit de la temporada al Palau Blaugrana a la Lliga Endesa (95-105), davant un Unicaja que ha estat molt encertat en atac. Els culers han lluitat fins al darrer minut en un partit que ha estat molt igualat, però el gran encert visitant a l’inici del darrer quart ha estat clau per al desenllaç del matx.

Inici igualat

El partit ha començat amb els visitants força endollats de cara a cistella, manant al marcador durant pràcticament tot el primer quart. Abrines, amb 11 punts en els primers 10 minuts, ha estat el culer més destacat del període, però tot i així, els malaguenys han marxat al segon quart per damunt a l’electrònic (26-27) en un primer temps molt anotador. Un gran triple d’Abrines i una bona cistella de Mirotic han avançat al Barça al marcador (33-32) als primers compassos del segon quart, i un parcial de 9-0 dels culers ha donat ales als del Pesic. Tot i així, els visitants, a base de triples, han aconseguit tornar a retallar distàncies. Tomic, molt endollat sota la cistella, ha estat també un dels més destacats d’un quart que ha finalitzat de nou amb una alta puntuació: 56-51 i el Barça liderant el marcador amb +5.

El tercer quart ha començat amb un parcial de 0-7 de l’Unicaja, trencat amb una bona cistella de Davies. L’estira-i-arronsa ha estat constant, però sense cap dels dos conjunts sent capaç d’obrir una mínima escletxa al marcador. Finalment, un triple de Brizuela sobre la botzina ha situat per davant els malaguenys per marxar al darrer quart amb un ajustat 74-76.

L’encert visitant decideix

Al darrer quart, el gran encert en atac de l’Unicaja ha acabat sent clau pel desenllaç final. Un parcial inicial de 0-10 ha col·locat un +12 al marcador (74-86) que ja seria impossible remuntar. El Barça ha intentat retallar distàncies i un parcial de 7-0 ha posat els culers a sis punts (86-92), i a falta d’un minut, ha arribat a situar-se a cinc (93-98), però els visitants continuaven sense fallar en atac. Finalment, la remuntada no ha estat possible i l’Unicaja s’emporta la victòria del Palau Blaugrana (95-105) en un matx trepidant. El proper duel dels culers serà dimarts al Palau contra l’Asvel Villeurbanne (21.00 hores).