Duel de gegants al Palau

Duel de gegants al Palau

Els exblaugranes Rice i Thomas tornen al Palau amb un Panathinaikos en ratxa (divendres 13, 21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN, el Panathinaikos OPAP d’Atenes en la que serà la 13a jornada de l’Eurolliga. L’equip grec, que té un balanç de 8-4, ha guanyat quatre partits de forma consecutiva i es troba en un gran moment de forma amb sis triomfs dels últims set partits.

El rival

El Panathinaikos és el màxim anotador de l’Eurolliga amb 89,3 punts de mitjana i té cinc jugadors per sobre dels deu punts de mitjana: DeShaun Thomas (14,2), Nick Calathes (13,8 punts i 8,8 assistències), Fredette (13,5), Tyrese Rice (11,3) i Ioannis Papapetrou (11,2). A més, té d’altres jugadors de primer nivell com Wiley (7,8 punts), Papagiannis, Wesley Johnson, Vougioukas o Bentil. Tots ells estan entrenats per Rick Pitino.

El Barça

Arriba al partit en un molt bon moment després dels triomfs a la pista del Khimki i també del BAXI Manresa. A l’Eurolliga els de Pesic ocupen la segona posició de la taula amb un balanç de 9 triomfs i tres derrotes i volen sumar el desè triomf del curs davant de la seva afició en un Palau que presentarà una gran entrada. Claver, Pangos i Heurtel segueixen sent baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut