Visita al Nou Congost per tancar la setmana

Visita al Nou Congost per tancar la setmana

Els de Pesic volen tancar la setmana amb un segon triomf fora de casa (18:30h, Movistar)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar +, el BAXI Manresa en la que serà la 12a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que arriben amb confiança després de vèncer a la pista del Khimki per 94-102 i trencar la imbatibilitat de l’equip rus al seu pavelló, volen sumar el desè triomf del curs i seguir en el colideratge.

El rival

Té un balanç de 3 triomfs i 8 derrotes, però arriba al partit després de vèncer en competició europea entre setmana –a la pista del Sassari per 73-74- i de guanyar en Lliga Endesa a l’UCAM Múrcia. El màxim anotador de l’equip del Bages és l’exterior Toolson, amb 12,9 punts de mitjana, seguit de Mitrovic, Kravish o Vaulet, entre d’altres.

El Barça

Els de Pesic visiten el Nou Congost conscients de la dificultat del partit, el segon de la setmana fora de casa. Els blaugranes han guanyat cinc partits de forma consecutiva a la Lliga i buscaran la sisena en una pista en què els locals, que han guanyat els tres partits a la seva pista, anoten una mitjana de 91 punts sempre que guanyen. Per tant, caldrà estar concentrats els 40 minuts per tornar de Manresa amb la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut